.

4/8/08

Una nova connexió entre Can Llong i Ca n’Oriac


Avui he pogut visitar el nou tram del carrer de Budapest, entre l’avinguda d’Estrasburg i el carrer del Nord, tot just abans que es retiressin les tanques i s’obrís al trànsit. Amb l’entrada en funcionament d’aquest nou vial, els veïns i veïnes de Can Llong i Ca n’Oriac han guanyat una nova connexió entre els seus barris. Ara la mobilitat a la zona és molt més senzilla. Amb el nou tram s’ha superat la barrera que suposava el pas de la via del tren per la zona.

El procés no ha estat senzill. S’han hagut de rehabilitar els pilars i l’estructura del pont del tren i obrir un espai per sota per tal que els cotxes i vianants poguessin passar. Ara però, els treballs han acabat i els ciutadans i ciutadanes podem gaudir d’un espai per on els cotxes poden passar però que també compta amb còmodes voreres per als vianants, amb bancs i una font, i amb un carril bicicleta que tanca l’anella de carrils de Can Llong i completa l’itinerari entre el Parc de la Romeua i el Parc de Catalunya.

Aquesta és doncs una molt bona notícia per als barris de Can Llong i Ca n’Oriac i per extensió per al conjunt de la zona nord. Una actuació més en la línia de millorar constantment la mobilitat a la ciutat i la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

És molt important aquesta connexió i a més evitarà problemes d'arrossegaments de pedres i aigua quan plou