.

8/8/08

La Plaça dels Jardinets dels Gegants de Gràcia, remodelada


“La tendència humana a jutjar importants les petites coses ha produït moltes coses grans”. És una frase del científic Lichtenberg. És cert: els grans projectes poden canviar una realitat però també ho poden fer, i d’aquí la seva importància, les petites coses. El mateix passa amb la vida de la ciutat. La conservació i millora dels grans espais ha de formar part de la nostra agenda, però no per això hem d’oblidar aquell racó, aquella plaça que dóna als seus veïns i veïnes més qualitat de vida.

Precisament donant resposta a les peticions dels ciutadans i ciutadanes, recentment hem arranjat la zona infantil i d’estada de la plaça dels Jardinets dels Gegants de Gràcia, al costat de la Gran Via. Les obres han agrupat els jocs destinats als infants, s’ha incorporat un tobogan i s’hi ha col·locat una tanca. També s’han condicionat els bancs de la plaça. D’aquesta manera, els veïns i veïnes han guanyat un espai renovat i continuem endavant per un espai públic còmode i de qualitat.

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Senyor Manuel Bustos.

Aquest any 2008, es compleixen 100 anys del naixement de la senyera estelada. M'adreço a vostè per demanar-li al seu grup municipal i als seus socis del PSC que estudiin penjar una estelada al balcó de l'ajuntament aquest 11 de setembre per commemorar el centenari de l'estelada, així com per reivindicar un avenç nacional cap al ple reconeixement nacional de Catalunya, tenint en compte que quant vam reivindicar l'estatut aprovat aquell 30 de setembre del 2005 pel 90% del Parlament de Catalunya ens el van retallar, provocant la mobilització del poble català, en la famosa manifestació per reivindicar que "Som una nació i tenim el dret de decidir" al 18 de febrer del 2006 , tot i així des de Madrid no ens van escoltar. Després ens vam haver de mobilitzar per les infraestrucures el 1 de desembre del 2007, tampoc ens van fer cas. Ara ens haurem de mobilitzar per un model de finançament just per Catalunya i tampoc ens faran cas. Per tot això crec que a més de commemorar el centenari de la senyera ha de servir per fer un clam sobiranista per dir que ja n'hi ha prou de que des de Madrid se'ns prengui el pèl. Per això els hi demano que el proper 11 de setembre es pengi l'estelada al balcó juntament amb la senyera, la bandera europea i la bandera de Sabadell.

Siusplau els demano que portin la petició a totes les formacions polítiques de Sabadell.

Coordialment, JERC-Sabadell.

Anònim ha dit...

Felicitats a l'Ajuntament, ens anirà perfecte un espai així per la quitxalla a l'hivern

Anònim ha dit...

Benvolgut company,

fa 29 anys que la democràcia local es va recuperar i des d'aquell moment al nostre Ajuntament onegen totes les banderes oficials. Des de l'any 99 com a mínim, -abans no ho recordo-, la senyera oneja l'11 de setembre de forma predominant al balcó de l'Ajuntament que presideix la Plaça Sant Roc.

De fet, fa un parell d'anys vam repartir milers de senyeres -la bandera oficial de Catalunya que ens representa a tots i a totes des del consens polític i social- que els sabadellencs i sabadellenques podien recollir de forma gratuïta per poder-les penjar als balcons de casa seva i així contribuir una mica més a consolidar la tradició de la nostra Diada nacional.

Qualsevol altra opció hauria d'estar també precedida pel consens polític i social i liderada per la màxima institució que ens representa al poble català, que és el Parlament de Catalunya.

En qualsevol cas, pel que fa a l'Ajuntament de Sabadell, el partit del qual formes part pot traslladar aquesta proposta als diferents portaveus.

Gràcies per la teva aportació.

Manuel Bustos