.

16/8/08

A per la Segona A!



A les portes de començar una nova temporada, vull transmetre, com a alcalde, la il·lusió de la ciutat perquè aquest sigui l’any de l’ascens del Centre d’Esports Sabadell a Segona Divisió A. Sabem que aquesta fita requerirà treball, dedicació, esforç i sobre tot passió pel Sabadell. Sabem també que no serà un camí fàcil però hi tenim confiança. El CES és un club centenari que compta amb la implicació de la ciutat. És cert que ha passat per moments difícil però per sobre de tot sempre hi ha hagut il·lusió. Una il·lusió que de ben segur es mantindrà aquesta temporada i serà clau per assolir nous reptes.

El CES, a l’igual que altres entitats esportives de la nostra ciutat, forma part de la nostra història. De fet, el futbol juntament amb altres disciplines com per exemple la natació, l’atletisme, les arts marcials o el patinatge...han consolidat la nostra ciutat com un referent dins el món esportiu. Estic segur que podrem continuar celebrant molts èxits dels nostres esportistes.


Aquest dissabte ja vam poder viure el suport i caliu dels aficionats. El Centre d’Esports Sabadell, en la seva posada de llarg, contra el Nàstic de Tarragona va estar a l'alçada contra un equip de Segona A. I tot i que el resultat va ser d’empat a 1, l’afició sap apreciar l’esforç de tot l’equip, que s’hi va implicar al màxim i va tenir el control del partit en la segona part. L’equip va donar molt bona impressió, que de ben segur es traduiran en èxits importants durant la temporada.