.

16/8/08

La Bassa: una bona opció


Amb les xifres assolides aquest estiu, la Bassa s’ha confirmat un cop més com un dels equipaments amb més poder d’atracció. Des que es va iniciar la temporada i fins al 31 de juliol, la Bassa va rebre 92.000 visites, unes 10.000 més que la mitjana dels darrers anys! També s’han incrementat els usuaris a les piscines municipals, que han registrat un total de 49.805 visites, 2.300 més que la mitjana obtinguda en l’última dècada.

Aquestes xifres ens permeten interpretar que la Bassa i les piscines municipals constitueixen una molt bona opció per als sabadellencs i sabadellenques que passen l’estiu a la ciutat. Són espais ideals per passar-hi estones sols, amb amics o en família, això sí, sempre des del respecte per la resta d’usuaris i també per les instal·lacions. La Bassa i les piscines han esdevingut una gran oportunitat per refrescar-se, gaudir de l’aigua i perquè no, també de la pràctica esportiva, sense necessitat de sortir de Sabadell.

Felicitats per tant als professionals que treballen en aquests equipaments per l’èxit assolit i per fer possible que tots i totes gaudim de les nostres estones de lleure!