.

24/7/07

Ara, Arraona-Merinals


Són molts els barris de Sabadell que, els darrers anys, han viscut una important transformació. La Roureda, la Serra d’en Camaró o Can Deu disposen ara de més zones verdes, millors carrers, més espais per passejar o més places d’aparcament. Ara li toca el torn a Arraona-Merinals.
Aquesta setmana he participat en l’acte que ha donat el tret de sortida a la rehabilitació d’aquest sector de la ciutat, que encara depèn de la Generalitat de Catalunya, i ha estat tot un orgull.
Precisament per això, l’Ajuntament col·labora, des de fa temps, amb ADIGSA i l’INCASOL per poder portar a terme la rehabilitació integral del barri. Treballem conjuntament per millorar les condicions de vida de tots els seus veïns i veïnes.
Per això:
- rehabilitarem els carrers i les voreres,
- col·locarem nous jocs infantils
- donarem protagonisme a les zones verdes,
- eliminarem barreres arquitectòniques
- reurbanitzarem diverses places
- eliminarem el cablejat aeri de telèfons
- renovarem l’enllumenat públic
A més, aprofito aquest espai per agrair l’esforç de tots els veïns i veïnes d’aquest sector del barri. Un barri que ara també engloba a Can Gambús, un àmbit en creixement i que, els propers anys, agafarà el relleu de Can Llong com a zona d’expansió residencial.
Vull agrair, com deia, la seva paciència, la seva fortalesa... perquè a vegades les previsions no deixen de ser això: càlculs aproximats... i el temps, en moltes ocasions, sembla que es faci curt....
Donem el tret de sortida a les primera fase de les obres que començarà a l’illa formada pels carrers de Tenerife, de La Palma, de les Antilles i de Malta.
Però a partir d’ara serà un no parar. Hem posat el fil a l’agulla per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’Arraona-Merinals. Enhorabona!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola, la meva àvia és de Can Feu, té 80 i pico d'anys i ha d'anar - com moltes veïnes seves - al CAP a fer receptes, etc. Però el Cap on la fan anar és el Cap de carrer Lepanto que li queda llunyíssim

Sap si es farà alguna cosa al respecte? gràcies

Anònim ha dit...

vull compartir amb vosaltres la meva tristesa d'ahir. Ahir vaig anar a la plaça Pep Ventura i els gronxadors estaven trencats. Uns brètols ho havien fet, també havien arrancat un pal de senyalització.

Sé que no em faran cas i conceptes com "civisme" "protegir els béns de tots" " cuidar el que ens fa la vida millor" no faran ni cas... però vull parlar no pas als joves que són, sinó als nens que van ser... com se sentirien amb els gronxadors trencats? o als pares que seran, com se sentiran quan vagin a portar els seus fills als gronxadors i els trobin trencats?

cal molta violència, molta ingratitud i mota barra per trencar el que és de tot. Animo a tots els veÏns a defensar el que ens pertany i si veiem actes bandàlics trucar als mossos.

Per un que n'hi ha hi ha milers de ciutadans honrats.

Gràcies per escoltar-me

Jordi Garcia