.

8/2/07

Estreno el meu bloc


Avui estreno el meu bloc i voldria compartir amb vosaltres el sentiment de gratitud que tinc per Sabadell, pels ciutadans i ciutadanes que m’han permès ser el seu alcalde dipositant en mi la seva confiança. Em sento avui tan emocionat com el dia 1 de febrer en ser escollit per unanimitat, i per tercera vegada, el candidat del Partit dels Socialistes de Sabadell a l'alcaldia de la meva ciutat.
Vaig sentir la mateixa il·lusió i emoció que l'any 1999 quan els companys de projecte van confiar en mi per encapçalar la candidatura. Ara, prop de 8 anys després, em sento amb l'energia i la il·lusió renovades per tal de continuar treballant per la ciutat que tant estimem. Ara només em vénen al cap el munt de projectes que la ciutat té per endavant!
Deixeu-me compartir amb vosaltres el que vaig traslladar als companys i companyes que vam donar-me la seva confiança de forma unànime: hi ha molta feina per fer i no entraré en campanya fins el dia que correspongui. Esperen de nosaltres i, especialment de mi com el seu Alcalde, que treballem com ho hem fet fins ara: amb rigor, responsabilitat i eficàcia al servei dels interessos globals de ciutat.
Podeu estar convençuts que continuarem avançant en tot allò que la ciutat necessita i és mereix, que és molt!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvingut a la blogosfera socialista!

Anònim ha dit...

La transformacio de Sabadell en una ciutat moderna i pionera ha arribat sota el teu mandat. Enhorabona i et desitjo un altre triomf per continuar treballant amb la mateixa il·lusio com fins ara.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
lamalaeducacion ha dit...

Trobo genial el 'fil directe' amb l'alcalde que, de manera interactiva i personal, permet que la ciutadania es comuniqui i s'expressi lliurement. Gràcies, alcalde.