.

14/2/07

El govern de Catalunya trenca la confiança dipositada en els ajuntaments per la gestió dels centres cívics

Amb la decisió de deixar sense efecte l'anterior acord de govern que traslladava la cogestió dels centres cívics i casals de gent gran, entre d'altres equipaments, el Govern ha trencat la confiança que havia dipositat de traspàs de competències als ajuntaments.

Cal recordar que des del Partit dels Socialistes sempre s'ha demanat el traspàs al 100% d'aquests equipaments perquè entenem que des de la proximitat es pot administrar millor i donar més i millors serveis a les persones que en gaudeixen i que en són usuàries.
Després de l'acord del Parlament que impedia aquest traspàs, el Govern va establir una fòrmula per impulsar la co-gestió amb les administracions locals, la qual cosa vam valorar positivament. Era un pas endavant.
En aquest moment, des de la lleialtat institucional i la confiança mútua, esperem que des del diàleg i el respecte poguem trobar conjuntament entre el govern català i els ajuntaments la forma més adient perquè els ciutadans i ciutadanes que utilitzen aquests equipaments cívics puguin tenir el millor servei possible.