.

19/11/07

Una flota completament adaptada


Sabadell ja disposa d’una flota d’autobusos completament adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. Ho hem aconseguit amb la incorporació de 12 nous vehicles, 8 dels quals ja estan circulant pels carrers de la ciutat. Així, sumem 60 vehicles d’una flota regular accessible per a tothom. Li dono l’enhorabona a la TUS per aquest nou avanç i per la resta de millores que s’han posat en marxa enguany, l’any del seu 25è aniversari, com ara les noves línies 9 i 11 i la millora de freqüències. Gràcies per ajudar-nos a impulsar una mobilitat més còmoda, sostenible i segura! Continuarem rodant amb aquest objectiu!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicito també a la TUS, per fer que molts ciutadans puguin disfrutar de l'accès a llocs que fins ara els era una barrera, encara que el servei ja el feien d'una manera més reduïda.
La meva pregunta, seria... si ara que hi ha una llei que obliga a millorar l'accés a llocs a persones amb mobilitat reduïda, és farà quelcom a les estacions de Renfe de la nostre ciutat, hi ha cap projecte que estigui ja aprovat?
Gràcies Sr. Bustos i rebi una cordial salutació.
Isabel

Anònim ha dit...

Jo pensaba que era obligatori a l'hora de fer reformes en els locals públics que es posessin mitjans per ajudar als ciutadans amb mobilitat reduïda.

Recentment s'han fet reformes en una entitat de crèdit del carrer Alfons XIII i no solsament no s'han posat mitjans d'ajuda sino que a sobre s'ha fet més estreta la entrada.

Suposo que això és competència de l'Ajuntament i no s'hauria d'haver donat llicència per fer les obres.

Rebi una cordial salutació

Joan