.

9/11/07

Nou aparcament al Mercat de la Creu Alta


Avui hem posat en marxa al Mercat de la Creu Alta un aparcament que espero serveixi per fer més còmoda la compra a tots els ciutadans i ciutadanes. Espero que això animi encara a més sabadellencs a acostar-se al Mercat de la Creu Alta, beneficiant així també als paradistes i comerciants.

Aprofitant la visita al mercat, també he pogut tornar a observar en primera persona l’important salt endavant que ha donat el Mercat de la Creu Alta, després de la rehabilitació complerta de la seva llotja dels dos últims anys. Un procés de modernització que hem impulsat i seguirem impulsant, oferint nous serveis, com el que ara posem en marxa.

D’aquí a poc, per exemple, engegarem un nou sistema més eficaç i més sostenible per recollir totes les escombraries del mercat. La brossa es llençarà en contenidors que estaran sota terra. Espero que tots els nous serveis serveixin per facilitar tant la feina dels paradistes com les compres dels sabadellencs. A tots ells, els vull encoratjar un cop més a acostar-se a aquest magnífic mercat!