.

25/7/08

Un projecte singular


La consellera de Treball Mar Serna ens visitava per veure de primera mà l’Escola Taller d’Aeronàutica que estem portant a terme des del Vapor Llonch en col·laboració amb la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya i comptant també amb el suport del Departament de Treball de la Generalitat. Gràcies a aquesta Escola Taller, per les seves característiques única a Catalunya, 16 joves menors de 25 anys en atur s’estan formant per introduir-se en un mercat laboral que necessita professionals qualificats.

Aquesta Escola Taller és un mostra del Aeroport en el qual creiem, un Aeroport que diversifica la seva activitat i que consolida la formació com un dels seus elements cabdals. Un aeroport que dóna serveis i que genera oportunitats, en aquest cas a la gent jove que, formant-se, tindrà més oportunitats d’accedir a una feina en les millors condicions possibles.

Hem de tenir en compte que ara, en una situació d’incertesa econòmica, hem d’apostar per la formació, a l’igual que per dotar-nos de les infraestructures de comunicació i d’espais industrials suficients que assegurin la nostra competitivitat. Per tot plegat vull animar als participants a l’Escola Taller d’Aeronàutica: al Carlos, al Francisco Javier, a l’Oriol, al Miquel, al Ferran, al Marc, al David, al Joan, etc. perquè es continuïn formant amb el mateix entusiasme. I vull agrair la implicació de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya i de la Generalitat en un projecte que de ben segur beneficiarà no només els participants sinó el conjunt del territori.