.

25/7/08

Recursos per als qui més ho necessiten

La Consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i la regidora de Serveis Socials, Maria Ramoneda, en el moment de la signatura del conveni

Voldria felicitar públicament la nostra regidora de Serveis Socials i Salut per la gran tasca que està fent per millorar la vida de les persones més fràgils de la nostra ciutat, aquells que necessiten l’atenció dels serveis socials perquè passen per un moment difícil de la seva vida.

Una mostra del molt bon treball que està fent és la signatura del Contracte Programa en matèria de serveis socials amb el Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, que suposarà una aportació de més de 3,2 milions d’euros de la Generalitat. Des de l’Ajuntament també dediquem molts recursos a fer possible una xarxa d’atenció social com la que tenim.

Estem en una situació econòmica difícil i, precisament per això, cal traslladar als nostres veïns i veïnes que el compromís de l’Ajuntament és continuar prestant els serveis que garanteixin que som solidaris amb els que més ho necessiten.