.

11/2/08

Gràcies als que feu possible la cavalcada de reis!


Un any més, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient van visitar la nostra ciutat i, també un any més, va ser un èxit gràcies a la dedicació de moltes entitats i empreses de la nostra ciutat. Gràcies a totes aquestes persones que s’impliquen en la vida de la nostra ciutat vam poder construir una nit màgica per als nens i nenes de Sabadell.

És per això que des de l’Ajuntament els vam voler retre un homenatge, en especial a tots aquells que porten més de 15 anys fent possible la cavalcada any rere any. Cadascú a la seva manera: amb el seguici, amb els caramels, amb les llums, les banderes, els vehicles, amb tot. Totes aquestes persones ho fan possible, i no sempre se’ls reconeix públicament.

La cavalcada és un dels esdeveniments més importants de la nostra ciutat, sens dubte. Es tracta de l’esdeveniment públic en el que hi participa més gent en el mateix moment. Sense l’Associació de Veïns de la Creu de Barberà, ANDI, Amics del 600, FOMENT DEL RECICLATGE, SA, JOMAS, Grup de Teatre del Centre Parroquial Sant Vicenç, Germandat de Sant Antoni Abat “Colla Vella”, Joventut Atlètica de Sabadell, Joventut de la Faràndula, Joventut Sant Antoni Abat "Colla Nova", Scena Grup Teatre, Vespa Club Sabadell, Sabadell Comerç Centre, Autoescoles l’Asfalt, Cafès Pont, Genescà, Pinturas la Moderna, TUS, Grues Everest, Padock i Vidal Papers no hauria estat possible.

Una ciutat és una bona ciutat per viure-hi quan la seva gent fa coses, mou la ciutat. I per descomptat, Sabadell en aquest sentit és una ciutat molt afortunada, perquè compta amb un gran actiu. Les persones que des de les seves entitats, empreses o associacions decideixen fer coses per Sabadell cada dia. Moltes gràcies, i que seguiu fent realitat la cavalcada molts anys més.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com a president de Joventut de la Faràndula comparteixo la opinió del nostre apreciat Alcalde : "una ciutat és bona per viure-hi quan la seva gent fa coses". És veritat. Però el que també és ben cert, és que no n'hi ha prou en voler fer coses, cal tenir ganes de fer-les, voler-les fer bé, i que te les deixin fer. I aquí, jo no em cansaré d'agrair aquest recolzament que rebem dia rera dia del nostre Ajuntament. Tenim la gran sort de tenir un Ajuntament i un equip de govern que vetlla per la participació ciutadana, motivant i ajudant a que les entitats s'impliquin en actes tan importants com són la Cavalcada de Reis. Fa 60 anys que Joventut de la Faràndula participa en la Cavalcada, i és per nosaltres un orgull, que cada any el consistori ens doni la seva confiança per dur a terme el paper que ens ocupa.
Moltes gràcies alcalde, moltes gràcies regidor de cultura, i que puguem seguir gaudint d’actes que creen il•lusió com aquest.
Quim Carné Jordana
President de Joventut de la Faràndula