.

2/3/08

Sabadell amb la Carme Chacón!


Sabadell es va bolcar ahir amb la Carme Chacón. Havíem previst l'assistència d'unes 500 persones, però al final van ser més de 1.000 els sabadellencs i sabadellenques que van voler acostar-se fins a Fira Sabadell per escoltar la nostra candidata, Carme Chacón, i donar suport a ZP perquè guanyi sobradament, amb el suport majoritari dels catalans, el proper 9 de març.


La Carme va estar molt bé i ens va donar les claus de què suposaria que la dreta tornés a governar Espanya. Ara bé, per damunt de tot, el que vull destacar és que el dia 9 ens hem de mobilitzar, HEM D'ANAR TOTS I TOTES A VOTAR! No podem permetre que guanyi la teoria que és millor quedar-se a casa, que no passa res si hi ha abstenció.

Ens hi jugem molt! Ens hi juguem el futur d'un estat sense crispació, igualitari, que avanci en drets i llibertats, d'equitat social.

Ens hi juguem que NO GUANYI LA CRISPACIÓ!Us animo a tots i a totes, a anar el proper dijous al Palau Sant Jordi, a donar suport a Zapatero i a la Carme. No hi falteu!!

La Catalunya optimista s'ha de mobilitzar!