.

5/5/09

Ja tenim els finalistes de la Festa de l'Esport d'enguany

La Festa de l'Esport d'enguany ja té les 10 entitats finalistes i els 10 esportistes finalistes. El proper 14 de maig, es decidirà quina és la millor entitat esportiva de Sabadell i qui és el o la millor esportista de l'any.
Les entitats esportives finalistes de 2008 són: Associació Esportiva Can Deu, C.E. Mercantil, Centre d’Esports Sabadell F.C. SAD, Cercle Sabadellès 1856, Club Falcons Sabadell, Club de Tennis Sabadell, Esport Ciclista Bicisprint, Joventut Atlètica Sabadell, OAR Gràcia Sabadell i Unió Excursionista de Sabadell.

I els esportistes finalistes són: Gemma Abant, Mireia Abant, Maika García, Marc Gené, Kilian Jornet, Cristina López, Esther Núñez, Lucila Pascua, Miquel Quesada i Aschwin Wildeboer.

I, sobretot, vull agrair als patrocinadors que, un any més, tornen a apostar per aquesta Festa: l’Obra Social Caixa Sabadell, Obra Social "la Caixa", el Banc Sabadell, El Corte Inglés, Mañero Constructor, els Serveis de Medi Ambient, Snooker Sabadell, Abant Disseny i la Fundació Club Natació Sabadell i amb la col·laboració d’Iberia i Iberplan i la participació de Voluntas Club de Sabadell i Protecció Civil.