.

10/7/09

Deu anys de diàleg i de consens


Avui he tingut l’oportunitat de compartir amb diversos periodistes algunes reflexions sobre l’evolució de la ciutat els darrers 10 anys, des que vaig tenir l’honor de ser elegit alcalde de Sabadell. Crec que en aquesta dècada Sabadell s’ha transformat completament. Som una ciutat que diu sí al present i al seu futur.
Aquesta disposició a iniciar nous projectes ha permès reforçar la capitalitat de Sabadell i ha fet possible atraure inversions importants com el Metro, la Pista Coberta d’Atletisme, una gran millora en els equipaments sanitaris, mantenir la delegació de l’Agència Tributària, tenir el Museu del Gas o projectes privats com la urbanització de Sant Pau de Riu-Sec.
Per mi un dels elements claus d’aquesta transformació ha estat el diàleg i el consens de la ciutat, que han marcat aquests 10 anys i que marcaran el futur. Ara que estem a l’equador d’aquest mandat, renovo el meu comprimís d’oferir diàleg i consens a tothom, però sobre tot el meu compromís de continuar treballant amb esforç i il·lusió per Sabadell.